İsmail Yiğit Yüceer Etimesgut'ta

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Etimesgut Belediyespor bir yandan deprem nedeniyle lige verilen arayı yoğum tempoda sürdürürken bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

İsmail Yiğit Yüceer Etimesgut'ta
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Etimesgut Belediyespor bir yandan deprem nedeniyle lige verilen arayı yoğum tempoda sürdürürken bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Etimesgut Belediyesi, sezona Türkiye Basketbol 2.Ligi takımlarından Yalova Acarspor'da başlayan İsmail Yiğit Yüceer'i kadrosuna kattı. 1999 doğumlu, 1.83 m boyundaki guard daha önce Torku Konyaspor, Ormanspor ve Ted Kolejliler gibi takımlarda da forma giymişti.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde İstanbul Efendileri geride kalan 12 hafta sonunda 11 galibiyet, 1 yenilgi sonrası topladığı 23 puanla liderlik koltuğunda otururken Etimesgut Belediyespor 12 maç sonunda 2 y10 galibiyet 2 yenilgi sonrası 22 puanla ikinci sırada yerini korudu, Kapaklı Spor 11 maç sonunda 10 galibiyet, 1 yenilgi sonrası 21 puanla üçüncü, Karamürsel Gençlik ve Spor Kulübü 18 puanla dördüncü, Ege Üniversitesi Daçka yine 18 puanla beşinci, Akhisar Belediye Basketbol 16 puanla altıncı, Lima Spor 16 puanla yedinci ve Vefa Spor da 15 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

Kaynak:Bülten

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.