Kösrelik Mesire Alanı açılıyor

Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilen ve yakın bir tarihte tamamlanması planlanan Kösrelik Mesire Alanı, doğal güzellikleriyle Ankara sakinlerinin yeni gözdesi olacak.

Kösrelik Mesire Alanı açılıyor
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilen ve yakın bir tarihte tamamlanması planlanan Kösrelik Mesire Alanı, doğal güzellikleriyle Ankara sakinlerinin yeni gözdesi olacak.

Peyzaj düzenlemesi, ağaçlandırma ve diğer sosyal alanların inşası neredeyse tamamlanmış durumda ve tesis, balık tutma iskelesi de dahil olmak üzere çeşitli donatılarla zenginleştiriliyor.

Bu mesire alanında yer alan gölet, beslendiği kaynakların açılması sayesinde su sporları için uygun bir ortam sunacak. Ankaralılar, bu güzel göletin etrafında keyifli zaman geçirme fırsatı bulacaklar. Eşsiz manzarasıyla insanları büyüleyecek olan gölet, doğal güzellikleriyle görsel bir şölen sunacak ve ziyaretçilerin rahatlamasına olanak tanıyacak.

b2640014-03e8-406a-8c97-4acc9aa2f470-001.jpeg

Kösrelik Mesire Alanı, Başkent'in karmaşasından kaçmak ve doğayla iç içe güzel anlar yaşamak isteyenler için ideal bir mekan olacak. Zengin sosyal donatıları ve doğal çevresiyle bu alan, aileler, arkadaş grupları ve doğaseverler için keyifli bir buluşma noktası olacak.

ce5ad025-c9e2-4e99-bd97-783063421c91-001.jpeg

Ankara’ya devasa bir mesire alanı kazandırdıklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “179 bin metrekare alana sahip Kösrelik Mesire Alanımız insanlarımızın piknik yapmak için en gözde tercih noktalarından biri olacak. Vatandaşlarımız hem doğayla baş başa piknik yapacak hem de oksijen dolu doğal ortamda spor yapabilecekler. Mesire alanımız, yürüyüş ve bisiklet yolu, 200 adet pergole, çocuk oyun alanı, balık tutma iskelesi spor sahaları ile hizmet verecek.” dedi.​

ab3eda26-36ca-47c9-92b9-8f4a5b033969-001.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.