Lastiği yola savrulan TIR can aldı!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde dün saat 16.00 sıralarında Soğukpınar Caddesi'nde, M.Ç. yönetimindeki TIR'ın lastiği yolda savrulmaya başladı. Kopan lastik, köprüden düşerek 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan'a çarptı. Ardından, savrulan lastik bir servis minibüsüne çarparak durdu.

Lastiği yola savrulan TIR can aldı!
Yayınlanma:

Ankara Elmadağ'da dün öğleden sonra bir kaza yaşandı. Soğukpınar Caddesi'nde saat 16.00 sıralarında meydana gelen kazada, M.Ç. idaresindeki TIR'ın kopan lastiği köprüden düşerek savruldu. Lastik, yol üzerinde yürüyen 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan'a çarptıktan sonra bir servis minibüsüne de çarparak durabildi. Kazanın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

''YERDE YATAN KIZIN CESEDİNİ GÖRDÜM''

Genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Sürücü M.Ç. gözaltına alındı. Kazadan dakikalar önce, Erarslan'ın bir marketten alışveriş yaptığı anlara ait kamera kayıtları ortaya çıktı.

Olayla ilgili bilgi veren esnaf Sait Özyürek, “Büyük bir gürültü duydum ve kalabalığı fark ettim. Olay yerine yaklaştığımda bir TIR'ın tekerleğinin koptuğunu ve savrularak bir kıza ve bir araca çarptığını gördüm. Yerde yatan kızın cesedini ve kanlı yerleri gördüm. İç organlarının hasar gördüğünü belirttiler. Kızın ailesi olay yerinde büyük bir üzüntü yaşadı. Kızın marketten ekmek aldığı ve eve dönmekte olduğu öğrenildi. Ekmekler yere düşmüş. Hepimiz çok üzgünüz” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.