Mamak Belediye Başkanı Şahin: Teröre ve destekçilerine asla boyun eğmeyeceğiz!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, "Yaşadığımız hain terör saldırısını en güçlü şekilde lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Teröre ve destekçilerine asla boyun eğmeyeceğiz!" dedi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin:  Teröre ve destekçilerine asla boyun eğmeyeceğiz!
Yayınlanma:

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, dün TUSAŞ'ın Kahramankazan yerleşkesine yönelik terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Şahin, TUSAŞ'ın Kahramankazan yerleşkesine yönelik terör saldırısıyla ilgili, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Yaşadığımız hain terör saldırısını en güçlü şekilde lanetliyoruz! Bu topraklarda huzuru ve birliği hedef alan bu saldırılar, milletimizin kararlılığı karşısında asla amacına ulaşamayacaktır. Birlik ve beraberliğimizi bozmayı hedefleyen bu alçakça girişimlere karşı her zaman dik duracağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Teröre ve destekçilerine asla boyun eğmeyeceğiz!"

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.