Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçe akinleriyle buluşmaya devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Tiryaki, ilçe sakinleriyle sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi.

Altındağ Belediye Başkanı  Tiryaki vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor
Yayınlanma:

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Karapürçek ve Beşikkaya Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Taksici esnafını ziyaret eden Tiryaki, esnafla uzun uzun sohbet etti, isteklerini dinledi.

gaj5xxhwsaasqgq.jpg

Başkan Tiryaki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün sabah Karapürçek ve Beşikkaya mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldik. Muhtarlık, taksi durağı ve esnaf ziyareti ile başladık güne." dedi.

gaj5xxmxwaer5nv.jpeg

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, Altındağlı kadınlarla da buluştu. Kadınlarla sohbet eden Tiryaki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bugün, yıllardır desteklerini en yakından hissettiğim, Altındağ’ın altın kadınları ile bir araya geldik. 10 farklı mahalleden gelen kadınların, katıldıkları geziden memnun dönmeleri, beni de çok mutlu etti. Altındağlı kadınlarımıza hem katılımlarından, hem de desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Birlikte çok daha güzel günler göreceğimize inanıyorum."

"ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU HER ŞEYE DEĞER"

Başkan Tiryaki, Toki Malazgirt İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Salih Ayaz Öztaş'ı makamında ağırladı. Öğrenci Öztaş, sosyal bilgiler ödevi için Başkan Tiryaki ile röportaj yaptı.

gak-owxwcaav9s6.jpeg

Tiryaki, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün belediyemizde çok özel bir misafiri ağırladık. Toki Malazgirt İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Salih Ayaz Öztaş, Sosyal Bilgiler dersi Aile geçmişi röportaj ödevi için benimle görüşmek istemiş. Biz de yavrumuzu kırmadık, belediyede buluştuk. Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer." ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.