Mamak'ta tekel bayiye yumruklu saldırı: Saat 22'den sonra alkol satmadığı için

Ankara'nın Mamak ilçesinde, alkol satış yasağı nedeniyle tekel bayii sahibi Mehmet Özcan’a saldırı düzenlendi.

Mamak'ta tekel bayiye yumruklu saldırı: Saat 22'den sonra alkol satmadığı için
Yayınlanma:

Olay, Kayaş Mahallesi 1528. Cadde’de bulunan bir tekel bayiinde pazar akşamı saat 22.00’den sonra meydana geldi. İddialara göre, alkol almak için dükkâna giren iki müşteri, alkol satışının yasak olduğunu söyleyen Özcan ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede şiddete dönüştü ve müşteriler, Mehmet Özcan'a yumruklarla saldırarak burnunu kırdı.

Saldırganlar, Özcan’ın polisi aradığını fark edince dükkânın cam kapısını tekmeleyerek kırdı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, Özcan’ın ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Özcan, daha sonra hastaneye kaldırıldı. Saldırının ardından polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mehmet Özcan, yaptığı açıklamada, "Saat 22.00’den sonra alkol satamayacağımı söyledim, sinirlendiler ve saldırdılar. Arkamı döndüğümde vurduklarını fark ettim. Burnum kırıldı, kulağımda kanama var. Herkes beni sakin biri olarak tanır. Hiç kimseyle kavgam yoktu. Şu an güvencemiz yok, polis araştırıyor ama hâlâ bir sonuç yok" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.