Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi yeni döneme geleneksel Aşure Şenliği ile başladı

Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılına, düzenlenen 7. Geleneksel Aşure Etkinliği ile merhaba dedi.

Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi yeni döneme geleneksel Aşure Şenliği ile başladı
Yayınlanma:

Kahramankazan’ın eğitimdeki başarısını sürekli artıran okullardan biri olan bu lisede, etkinlik, her yıl olduğu gibi büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşti. Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt’un yanı sıra, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tülüce, Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım ve birçok davetlinin katıldığı organizasyon, geleneksel aşure ikramı ile yeni eğitim yılına keyifli bir başlangıç yaptı.

whatsapp-image-2024-09-13-at-15-27-30-2.jpeg

Yeni eğitim dönemine öğrencilerin moral bulması, sömestr tatilinin ardından okula uyum süreçlerini hızlandırmak ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, öğretmenler aşureyi bizzat kendi elleriyle öğrencilere ikram etti. Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt da aşure kazanının başına geçerek öğrencilere aşure dağıttı ve yeni eğitim öğretim yılında başarılı bir dönem geçirmeleri dileğinde bulundu.

whatsapp-image-2024-09-13-at-15-27-30.jpeg

Öğrenciler, 7. kez düzenlenen bu aşure etkinliği ile unutulmaz anılar biriktirirken, etkinliği organize eden öğretmenlerine ve okul yöneticilerine teşekkür etti. Ayrıca, etkinliğe katılarak destek veren Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt’a da minnettar olduklarını ifade ettiler.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.