Pursaklar Belediyesi 2024 yılının ilk iş arayan- işveren buluşmasını gerçekleştirdi

Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlara destek olmak amacıyla 2023 yılında düzenlediği 33 iş buluşmasının ardından, 2024 yılının ilk iş arayan-işveren buluşmasını organize etti

Pursaklar Belediyesi 2024 yılının ilk iş arayan- işveren buluşmasını gerçekleştirdi
Yayınlanma:

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, göreve geldiği günden bu yana iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak için İstihdam Şefliğini faaliyete geçirdi. Geçen 5 yıl içinde ilçe halkına çeşitli iş kollarında yeni iş imkanları sunduklarını belirten Başkan Çetin, yeni yılda da hemşehrilerine iş imkanları sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

ETKİNLİKLER 2024 YILINDA DA DEVAM EDECEK

Çetin, yeni yılda vatandaşlara iş imkânları sunmak adına yoğun bir tempoyla çalıştıklarını belirtti. Çetin, belediyenin istihdam odaklı projeler ve hizmetlerle bugüne kadar 52 iş arayan-işveren buluşması gerçekleştirdiklerini ve bu etkinliklere 2024 yılında da devam edeceklerini vurguladı. Belediye, Meclis Toplantı Salonunda 400 personel alımı yapacak bir fabrika için 534 kişi aradı ve 141 kişiden olumlu cevap aldı. Ayrıca sosyal medyadan başvuran 54 kişi ile birlikte toplam 86 kişi ile iş görüşmesi yapıldı. Firma yetkilileri tarafından yapılacak değerlendirmeler sonucunda işe alınacak kişiler belirlenecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.