Trendyol 1. Lig'de Gençlerbirliği-Amed SK maçına Süper Lig hakemi, Ankaragücü ve Keçiörengücü maçlarına yeni hakem

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler belli oldu.

Trendyol 1. Lig'de Gençlerbirliği-Amed SK maçına Süper Lig hakemi, Ankaragücü ve Keçiörengücü maçlarına yeni hakem
Yayınlanma:

Ankara temsilcilerinden Ankaragücü, Yeni Malatyaspor ile karşılaşırken, bu maçın hakemi Feridun Daldaş olacak. Daldaş, bu sezon yalnızca 3. haftada oynanan Adanaspor-Pendikspor maçını yönetmiş, 4-3 biten karşılaşmada 6 sarı kart bir penaltı kararı vermişti. Daldaş, Ankaragücü ve Yeni Malatyaspor'un maçını ilk kez yönetecek.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINA DİRENÇ TONUSLUOĞLU

Haftanın en önemli maçlarından biri olarak görülen Gençlerbirliği - Amed Sportif mücadelesini ise Süper Lig hakemlerinden Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu, bu sezon Süper Lig'de 5 maç yönetmiş, bu karşılaşmalarda 23 sarı kart, 1 kırmızı kart ve 1 penaltı kararı vermişti. Gençlerbirliği, Tonusluoğlu yönetiminde 2021-2022 sezonunda Sakaryaspor’a 2-1 mağlup olmuştu. 34 yaşındaki hakem, Amed Sportif'in ise ilk kez bir maçını yönetecek.

KEÇİÖRENGÜCÜ ÖMER FARUK GÜLTEKİN'LE İLK KEZ!

Ankara Keçiörengücü’nün Esenler Erokspor deplasmanında 3 puan mücadelesi vereceği karşılaşmada düdük çalacak hakem Ömer Faruk Gültekin olacak. Gültekin, bu sezon TFF 1. Lig'de iki maçta görev aldı; bu maçlarda 8 sarı kart, 1 kırmızı kart ve 1 penaltı kararı verdi. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'e yükselen Gültekin, Keçiörengücü'nün ilk kez bir maçını yönetecek. Esenler Erokspor ise 2022-2023 sezonunda Gültekin'in yönettiği maçta Somaspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.