Pursaklar'da kursiyerler piknik etkinliğinde bir araya geldi

Pursaklar Belediyesine bağlı hanım evleri tarafından düzenlenen piknik etkinliğinde kursiyerler, unutulmaz bir gün geçirdi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Düzenlemiş olduğumuz çeşitli etkinliklerle kursiyerlerimiz, keyifli vakit geçirirken bir yandan da sosyalleşmelerine yardımcı oluyoruz. Kursiyerlerimize, eğitim kurslarının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz." dedi.

Pursaklar'da kursiyerler piknik etkinliğinde bir araya geldi
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi, Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren hanım evlerindeki kurslarda eğitim gören kursiyerlere yönelik Avrupa Birliği Parkı'nda piknik organizasyonu gerçekleştirildi. Düzenlenen piknik gezisinde unutulmaz bir gün yaşayan kursiyerler, müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Sıcak yaz aylarında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini dile getiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, piknik etkinliğinde kursiyerlerin, günlük yaşamın stresinden bir nebze de olsa uzaklaşma imkânı bulduğunu söyledi.

4-002.jpg

Çetin, kursiyerlerin etkinlikte eğlendiklerini ifade ederek, "Düzenlemiş olduğumuz etkinliklerle kursiyerlerimiz, keyifli vakit geçirirken bir yandan da onların sosyalleşmelerine yardımcı oluyoruz. Kursiyerlerimize, eğitim kurslarının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Piknik etkinliklerinden duydukları memnuniyeti dile getiren kursiyerler, böyle bir organizasyon düzenledikleri için Başkan Ertuğrul Çetin başta olmak üzere belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.