Pursaklar'da spor eğitimi alan çocuklara kıyafet dağıtıldı

Pursaklar Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları projesi kapsamında, okul bahçelerinde spor eğitimi alan çocuklara spor kıyafetleri hediye edildi.

Pursaklar'da spor eğitimi alan çocuklara kıyafet dağıtıldı
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi, çocukların sporun farklı dallarında gelişim sağlayabilmeleri için 30 spor salonu ve açık spor salonunu hizmete sundu. Yaz tatili boyunca 7-14 yaş arası çocuklar, ücretsiz olarak Yaz Spor Okulları projesi kapsamında eğitimlerine devam ediyor.

''HER ÇOCUĞUMUZUN KENDİNE ÖZGÜ BİR YETENEĞİ VARDIR''

İlçenin farklı okul bahçelerinde verilen kurslarda, çocukların rahat hareket edebilmeleri için spor kıyafetleri hediye edildi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Spora ilgi duyan ve boş zamanlarını sporla dolu dolu geçiren çocuklarımıza spor kıyafeti dağıtımı yaptık." dedi.

Çetin, "Okulları tatile giren okul bahçelerinde profesyonel eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor dersleri veriyoruz. Unutmayın, her çocuğumuzun kendine özgü bir yeteneği vardır. Spor okullarımızda çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmeye ve bu yeteneklerini Spor Kulübümüz çatısı altında geliştirmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.