Samsun yolunu kullanacak Ankaralılar dikkat!

Karayollarında süren yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları önem arz ediyor. Samsun-Ankara yolunun 34-40. kilometrelerinde yapılan üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Bu güzergahta dikkatli olunması, güvenlik açısından büyük önem taşıyor.

Samsun yolunu kullanacak Ankaralılar dikkat!
Yayınlanma:

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Türkiye genelinde devam eden diğer yol çalışmaları ise şöyle:

- Malkara-Çanakkale Otoyolu’nda (1915 Çanakkale Köprüsü dahil), Gelibolu Güney-Lapseki kavşakları arasında süren bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle her iki yönde sağ şeritler trafiğe kapatıldı.

- İzmir Çevre Otoyolu’nun 4-6. kilometrelerinde (Pınarbaşı-Otoyol Ayrım kavşakları) orta refüjdeki aydınlatma direklerinin çalışmaları nedeniyle, 23.00-05.00 saatlerinde sol ve orta şeritler kapalı olacak. Ulaşım sağ şeritlerden devam ediyor.

- Anadolu Otoyolu’nun Bolu Doğu-Batı kavşakları arasında (14-16. kilometreler) üstyapı onarım çalışması sürüyor. Bu nedenle İstanbul yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer yönden çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

- TAG Otoyolu’nda Baklalı-Yılankale kavşakları arasında yapılan üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana yönü kapatılarak, trafik Osmaniye yönünden iki yönlü sağlanıyor.

- Zonguldak-Devrek-Mengen yolu’nun 53-54. kilometrelerinde, Devrek şehir geçişinde süren menfez çalışmaları dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

- İnebolu-Kastamonu yolu’nun 1-2. kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

- Antalya-Burdur yolu’nun 37-38. kilometrelerinde tırmanma şeridinde oturma nedeniyle şerit daraltması yapılıyor.

- Orhaneli-Harmancık yolu’nun 80-81. kilometreleri arasında patlatmalı yapım çalışmaları yapılacak olup, yol 10.00-16.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak.

- Çiğdemli-Kadışehri yolu’nun 46-50. kilometrelerinde süren yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan devam ediyor.

Sürücülerin, güvenli seyahat için belirtilen güzergahlarda trafik işaretlerine uymaları önemle hatırlatılıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.