Sincan'da dün gece çatılar uçtu! Araçlar ağır hasar aldı!

Ankara'nın Sincan ilçesinde fırtınanın uçurduğu çatıdan savrulan parçalar civardaki ev, iş yeri ve otomobillere hasar verdi. Vatandaşların büyük korku yaşamasına neden olan olay anbean cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sincan'da dün gece çatılar uçtu! Araçlar ağır hasar aldı!
Yayınlanma:

Ankara’da gece saatlerinde etkili olan sağanak ve fırtına sebebiyle kentte yaşam olumsuz etkilendi. Sincan ilçesi Cengiz Topel Mahallesi’nde yer alan bir apartmanın çatısı fırtına sebebiyle yerinden söküldü. Çatıdan kopan parçaların verdiği hasar ise günün aydınlanmasıyla ortaya çıktı.

aw222238-04.jpgKopan devasa parçalar çevredeki iş yeri, araç ve apartmanlara isabet ederek hasar oluşmasına neden oldu. Hazırlıksız yakalanan birkaç kişi ise fırtınayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olayda can kaybı yaşanmadı.

aw222238-05.jpg

Mağdurlardan Aydın Albas, aniden karanlık bulutların toplandığını, şimşeklerin çakmaya başladığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Çatılar civarda uçmaya başladı. Kopan parçalar evlerin içine girdi. Mahşer günü gibiydi. İş yeri, araç ve evlerde hasarlar var. Birkaç kişi de hafif şekilde yaralandı. Her zaman yaşadığımız bir şey değildi. İlk kez yaşıyorduk. Bir dakikada her yer mahvoldu. Bizim de dükkanımızın camları kırıldı. İnsanlar panik içinde kaçıyordu.”

Büyük bir panik yaşandığını söyleyen Hüseyin Demirliçakmak ise, dün gece fırtına olduğunu ifade ederek, "Şiddetli yağmur ve dolu yağdı. Bir binanın usullere aykırı şekilde inşa edilmiş çatısı çevredeki binaları mahvetti. Çatının kalitesi, parkların kamelyalarındaki çatıları gibi kalitesizdi. Aynı malzemeler kullanılmış. Herkes panik oldu. Çoğu evde hasar var. İnsanlar korku içerisindeydi, perişanlardı” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.