SON DAKİKA: Yine Ankara Metrosu yine intihar iddiası! Seferler durduruldu

Başkent Ankara’da bir kişinin metro raylarına atlayarak intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

SON DAKİKA: Yine Ankara Metrosu yine intihar iddiası! Seferler durduruldu
Yayınlanma:

Son dönemde Ankara’da yaşanan metro intiharı olayları henüz sıcaklığını korurken Ankara’da Sıhhiye Metrosu’nda bir kişinin intihar ettiği iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre, metroda 'İzinsiz giriş yapılması sebebiyle seferler durdurulmuştur' anonsu yapıldı.

Koru yönünden metroya binip OSB- Törekent yönüne devam etmek isteyen vatandaşlar Kızılay'a geldikten sonra anonslarla yönlendiriliyor. Koru- OSB Törekent seferleri anlık olarak Koru- Kızılay Kızılay- Koru olarak devam ettiriliyor.

İNTİHAR GİRİŞİMİYLE İLGİLİ SON DAKİKA BİLGİSİ

İntihar olayına ilişkin olarak anadolugazete.com.tr'nin edindiği son bilgiler şu şekilde: Çankaya Sıhhiye Metro İstasyonunda saat 17.07'de yaşanan intihar girişiminin ardından 17.13'te olay yerine intikal eden ekiplerin 45-50 yaşlarında bir erkek şahsın intihar girişiminde bulunduğu tespit etti. Ekipler tarafından şahsın ilk anda kolunun hareket ettiği görülürken müdahale için metro hattında enerjinin kesilmesinin beklenildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta da üst üste iki gün Ankara metrosunda intihar girişimi yaşanmış. Birinde 19 yaşındaki genç yaralı olarak kurtarılmış diğer olayda ise intihar eden kişi hayatını kaybetmişti.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.