Vatandaşlar yaz aylarında Yenimahalle Belediyesi'nin yüzme havuzlarında serinledi

Yenimahalleli vatandaşlar bunaltıcı yaz sıcaklarında belediyenin yüzme havuzlarında serinledi.

Vatandaşlar yaz aylarında Yenimahalle Belediyesi'nin yüzme havuzlarında serinledi
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediyesi’ne ait 5 adet yüzme havuzu her yaştan vatandaşa hizmet vermeye devam ediyor. Yenimahalleli vatandaşlar sıcak havalarda belediyeye ait Hacı Sabancı, Turgut Özakman, Bülent Ecevit, Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ata Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri'ni kullandı.

bm2a6274-001.jpg

GÜNDE 15 BİN ZİYARETÇİ

Vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılayabileceği güneşlenme terasları ve kafeteryaları bulunan yüzme havuzlarını yaz aylarında günde 15 bin 936 vatandaş kullandı.

bm2a6227-001.jpg

5 BİN ÇOCUK YÜZME KURSUNDA EĞİTİM ALDI

Yaz aylarında, günlük havuz kullanımı dışında, 2.414 kişi tesislerden havuz üyeliği aldı. Ayrıca, 5.141 çocuk yüzme kurslarına katıldı. Yenimahalle havuzları, fit kalmak isteyen vatandaşlara uzman eğitmenler eşliğinde spor yapma imkanı sunuyor. Hijyen ve temizlik konusunda yüksek kalite standardını koruyan havuzlar, bu alandaki güvenilirliğini de sürdürüyor.

bm2a6193-001.jpg

"DAHA ÇOK SAĞLIK İÇİN TESİSLERİMİZDE BULUŞALIM"

Yenimahalle havuzlarının sadece ilçe halkı tarafından değil Ankara’nın her bölgesinden rağbet gördüğünü belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Başkentlilerin havuzlarımızı tercih etmesi bize mutluluk veriyor. İlçemize kazandırdığımız 5 adet tam donanımlı yüzme havuzu ve spor tesisi ile herkesin yüzme öğrenmesine, spor yapmasına imkan sağlıyoruz. Özellikle havuzlarımız yaz aylarında tatil için şehirden ayrılamayan vatandaşlarımız için büyük fırsat sunmaktadır. Daha çok spor, daha çok hareket, daha çok sağlık için tesislerimizde buluşalım” dedi.

bm2a6315-003.jpg

Yıl boyunca vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Yenimahalle havuzları, kayıt ve hizmetlerine yeni sezonda da devam ediyor. Ayrıca, tesisler engelli bireyler için de rahat ve güvenli bir kullanım imkanı sunuyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.