Altındağ Yaşlılar Lokali 2 bin üye ile hizmet vermeye devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altınpark Yaşlılar Lokali, 60 yaş ve üstü vatandaşlar için Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı bir merkezdir

Altındağ Yaşlılar Lokali 2 bin üye ile hizmet vermeye devam ediyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 60 yaş ve üstü vatandaşların sosyal etkileşimde bulunmaları ve boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla Altınpark Yaşlılar Lokali'ni hizmete açtı. Altınpark Yaşlılar Lokali, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin insan odaklı hizmet anlayışının bir parçası olarak toplumun farklı kesimlerine hizmet vermeye devam ediyor.

Lokal, Elmadağ Yaşlılar Lokali'nin ardından Ankara'daki ikinci merkez olarak faaliyet gösteriyor. Haftanın altı günü, 08.30-18.30 saatleri arasında hizmet veren bu merkez, üyelerine geniş bir yelpazede etkinlik imkanları sunuyor.

1a6277aa-a11c-41ab-ae4d-4a69956a8d0b.jpeg

Lokalde, üyeler kitap ve gazete okuma alanlarından tavla, satranç ve kelime oyunlarına kadar çeşitli etkinliklerle sosyalleşme fırsatı buluyor. Ayrıca kütüphane, TV izleme odası, uzman danışma merkezi, bay-bayan kuaförü gibi hizmetler de sunuluyor. Canlı müzik etkinlikleri, gezi ve kahvaltı organizasyonları gibi sosyal etkinlikler de düzenleniyor.

Üyelere özel olarak düzenlenen aşure etkinliğinde Altınpark Yaşlılar Lokali hakkında bilgi veren Halkla İlişkiler Personeli Gaye Kayacı, “Lokalimiz 60 yaş üzeri vatandaşlarımıza haftanın altı günü 08.30-18.30 arasında hizmet veriyor. Yaklaşık iki bin üyemiz var. Tesisimizde kütüphanemiz, televizyon odamız ve zekâ oyunlarının yanı sıra ücretsiz çay ve su ikramımız, kadın ve erkek kuaförümüz var. Bunların dışında 60 yaş ve üstü vatandaşlarımızın sosyal hayatlarına dokunabilmek adına çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Her hafta salı günü canlı müzik etkinliğimiz oluyor. Bazı özel gün ve haftalarda gezi ve kahvaltı organizasyonları düzenliyoruz” dedi.

f60381c2-63ce-4046-bd7e-731d97d9c29a.jpeg

Lokalde düzenlenen etkinliklere katılarak sosyalleşme imkânı bulan üyeler ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür ederek, şunları söyledi:

-Hıdır Ürün: “Altınpark Yaşlılar Lokali müdürlerinden de personellerinden de çok memnunuz. Gerçekten bizimle yakından ilgileniyorlar. Altınpark Yaşlılar Lokali’ni hizmete açtığı için Mansur Başkan’ımıza teşekkür ediyorum.”

-Ramazan Bayraktar: “Altınpark Yaşlılar Lokali’nden çok memnunum. Hizmetleri de çok güzel. Evden kaçıp buraya geliyoruz ve burada rahat ediyoruz. Mansur Başkan’ımıza teşekkür ediyorum.”

-Şükran Taşöz: “Altınpark Yaşlılar Lokali’ne hemen hemen bir senedir geliyorum. Burayı çok seviyoruz. Personelleri çok güler yüzlü… Bazen solistler geliyor, şarkı söylüyor, bizler de ona eşlik ediyoruz. Her şey çok güzel.”

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altınpark Yaşlılar Lokali’ne üye olmak isteyen vatandaşların lokale bizzat giderek kayıt oluşturmaları gerekiyor. Kaydı tamamlanan üyelere merkeze ait kart veriliyor ve sadece bu karta sahip olanlar lokalden yararlanabiliyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.