AK Parti Sincan 8. Olağan İlçe Kongresi yapıldı!

Sincan Sinan Şamil Sam Spor Kompleksi’nde düzenlenen AK Parti Kongresi, geniş bir katılımla yapıldı. Kongreye AK Parti Genel Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile çok sayıda partili katıldı. Kongrede Mustafa Özcan, tek aday olarak yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

AK Parti Sincan 8. Olağan İlçe Kongresi yapıldı!
Yayınlanma:

Kongredeki konuşmasında, Efkan Ala, Türkiye’nin savunma sanayisinde önemli bir merkez olan TUSAŞ’a yönelik saldırıyı lanetleyerek, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye, bölgedeki olayları dikkatle izlerken milletimizin güvenliğini tehdit eden terör saldırılarına asla boyun eğmeyecek” dedi. Ala, bu saldırıların Türkiye’nin savunma sanayi hedeflerine ket vuramayacağını vurgulayarak, muhalefete de sivil anayasa çağrısında bulundu: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sivil anayasayı birlikte hayata geçirelim, bu bizim milletimize karşı bir sorumluluğumuzdur” ifadelerini kullandı.

“SAVUNMA SANAYİSİNİN TEMİNATI BİZİZ”

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, TUSAŞ’a sahip çıkacaklarını belirterek savunma sanayiinde sağlanan başarıları koruma kararlılığını ifade etti. Usta, “Bu ülkede savunma sanayisine en büyük katkıyı sağlayan, kendi İHA’sını, SİHA’sını üreten liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde bu mücadeleyi sürdürüyoruz. Bu topraklarda terör ve ihanetin yeri yoktur” dedi.

“TÜRKİYE HER TÜRLÜ HAİNLİĞİN ÜSTESİNDEN GELECEK GÜCE SAHİPTİR”

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ise TUSAŞ’a yapılan saldırının sadece Türkiye’nin savunma sanayisine değil, bağımsızlık ve istiklaline yönelik olduğunu vurguladı. Özcan, “Milletimizin azmi asla kırılamaz, Türkiye her türlü hainliğin üstesinden gelecek güce ve iradeye sahiptir” diyerek, Türkiye’nin güçlü adımlarla geleceğe yürüdüğünü ifade etti.

TAZİYE ZİYARETİ VE BİRLİK VURGUSU

Kongre sonrasında Efkan Ala ve AK Parti Ankara il teşkilatı, TUSAŞ saldırısında şehit olan güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan’ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Kongre boyunca birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, AK Parti’nin 23 yıldır Türkiye için çalışmaya devam ettiği ve Türkiye’nin büyüme hedefleri doğrultusunda adımlarını sağlamlaştırdığı mesajı verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.