Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nün yaz okulları başladı

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen yaz okulları, çocukların yoğun ilgisiyle eğitimlerine başladı. Spor eğitimlerinin verildiği yaz okulları, alanında uzman eğitmenler eşliğinde 9 ayrı branşta faaliyet gösteriyor ve 2 Eylül tarihine kadar sürecek iki dönemlik bir eğitim takvimi sunuyor.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nün yaz okulları başladı
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediyesi yaz okulları, futbol branşı için Ali Öcal Batıkent Semt Stadı’nda, tenis branşı için Batıkent Edip Akbayram Parkı’nda ve diğer tüm spor branşları için Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenleniyor. Şimdiye kadar 600 öğrenci yaz okullarına kayıt yaptırdı.

7-14 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA GENİŞ SEÇENEKLER

İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği yaz okullarında, 7-14 yaş aralığı için Kick Boks, Basketbol, Boks, Voleybol, Hentbol, Muay Thai, Futbol eğitimleri; 4-10 yaş aralığı için Jimnastik ve 4-14 yaş aralığı için Tenis eğitimleri veriliyor. Eğitimler, her branşın uzman eğitmenleri tarafından gerçekleştiriliyor.

SPORLA KİŞİSEL GELİŞİME KATKI

Çocukların spora yönelmesi ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yaz okulları hakkında bilgi almak isteyen Yenimahalleliler, 344 88 86 numaralı telefondan gerekli bilgilere ulaşabiliyor.

untitled-1.jpg

"ÇOCUKLARIMIZ AYDINLIK GELECEĞİMİZİ TEMSİL EDİYOR"

Yaz okullarına gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Çocuklarımız yaz dönemi boyunca eğitimden uzak kalmasın istiyoruz. Bu nedenle Yenimahalle’nin dört bir yanına konumlandırdığımız spor tesislerinin kapılarını çocuklarımız ardına kadar açtık. Çocuklarımız ülkemizin aydınlık geleceğini temsil ediyor. Onların bilgili, donanımlı ve sağlıklı gelişimi için her yıl yaz okulları açıyoruz. Spor kulübü eğitmenlerimizin yoğun emek harcayarak oluşturduğu yaz okulu eğitim programına katılmak için kayıt yaptıran ve yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.