Yenimahalle'de 'Sokak Lezzetleri Festivali' başladı!

Yenimahalle Sokak Lezzetleri Festivali, Ata Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde başladı. Yenimahalle Belediyesinin düzenlediği festivalde, 23 önde gelen yiyecek içecek firmasının stantlarıyla mahalle sakinleri buluştu. Festival açılışına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Eşi Azize Yaşar ve Başkan Yardımcısı Ferudun Güngör de katılarak destek verdi.

Yenimahalle'de 'Sokak Lezzetleri Festivali' başladı!
Yayınlanma:

Yenimahalle Sokak Lezzetleri Festival alanında kurulan 45 stant, ziyaretçilere midye dolma, kokoreç, tavuk pilav, köfte ekmek, hamburger, döner, macun şekeri gibi sokak lezzetlerini sunarken, Kent Orkestrası sanatçısı Coşkun Koyuncu’nun müzik ziyafeti de katılımcılara eşlik etti. Ayrıca, cam üfleme ve karikatür çizimi gösterileriyle de festival renklendi.

Çocukların da unutulmadığı etkinlikte, minikler boncukla balon patlatma alanında keyifli zaman geçirdi.

Fethi Yaşar, festivalde yaptığı konuşmada, "Yenimahalle sakinlerinin yaz mevsimini keyifli ve huzurlu geçirmeleri için festivaller düzenliyoruz. Amacımız, mahalle kültürünü ve sosyal yaşamı güçlendirmek" dedi ve etkinliklere tüm vatandaşları davet etti.

sokaklezetleri.jpg

FESTİVALLER YAZ BOYU SÜRECEK

Sokak Lezzetleri Festivali dört gün boyunca devam edecek. İlerleyen günlerde, 28 Haziran’da Evren Çelik, 29 Haziran’da Tolga Kaya, 30 Haziran’da ise Pırılay Pekpak’ın Kent Orkestrası konserleri festivale katılacak.

Yaz boyunca devam edecek diğer etkinlikler arasında ise 2-4 Ağustos tarihleri arasında Ragıp Tüzün Parkı’nda 4’üncü Geleneksel Kahve Festivali, 16-18 Ağustos tarihleri arasında Murat Karayalçın Kent Meydanı’nda Moda ve Giyim Festivali, ve 5-6 Ekim tarihlerinde Ragıp Tüzün Parkı’nda 3’üncü Geleneksel Çiçek Festivali yer alacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.