Yenimahalleliler akşam sinemasının keyfini çıkarıyor!

Yenimahalle Belediyesi'nin yaz akşamlarını keyifle geçirmeyi sağlayan ve vatandaşların büyük ilgisini çeken “Açık Hava Sinema Günleri” etkinliği, devam ediyor. Şentepe, Beştepeler ve Yakacık’tan sonra, bu kez Batıkent İlkyerleşim Mahallesi sakinleri “Lohusa” filmi ile buluştu.

Yenimahalleliler akşam sinemasının keyfini çıkarıyor!
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, izleyicilere patlamış mısır ve gazoz ikramında bulunan belediye personelleri, özellikle minik izleyicilerin keyifli bir akşam geçirmesi için büyük çaba harcadı.

EĞLENCE VE HÜZNÜN BİRLİKTE SUNULDUĞU “LOHUSA”

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü, senaristliğini ise Gupse Özay’ın üstlendiği komedi türündeki “Lohusa” filmi, izleyicilere hem eğlenceyi hem de hüznü bir arada yaşattı. Başrollerinde Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan, Esra Ruşan ve Elif Nur Kerkük gibi sevilen oyuncuların yer aldığı filmde, yeni çocuk sahibi olan Burcu ve Onur çiftinin ilk kırk gün boyunca yaşadıkları komik olaylar ve zorluklar etkileyici bir şekilde izleyiciye aktarıldı.

17 FARKLI NOKTADA AKŞAM SİNEMASI

Açık hava sinema gösterimleri, Yenimahalle’nin 17 farklı noktasında 28 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Gösterim tarihleri ve yerleri şu şekilde:

  • 31 Temmuz Çarşamba: Serhat Mahallesi Kapalı Pazar Yeri
  • 2 Ağustos Cuma: Barış Mahallesi Abdi İpekçi İlkokulu
  • 5 Ağustos Pazartesi: Çamlıca Mahallesi Pazar Yeri
  • 7 Ağustos Çarşamba: Karşıyaka Mahallesi Kapalı Pazar Yeri
  • 8 Ağustos Perşembe: Gazi Mahallesi Şenol Caddesi

KÜLTÜR VE SANATIN İLÇESİ YENİMAHALLE

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz açık hava sinema gösterimlerini ilçemizin farklı noktalarında düzenliyoruz. Sinemaya gitme fırsatı bulamayan ve kendi mahallesinde akşam serinliğinde film keyfi yaşamak isteyen vatandaşlarımızı gösterimlerimize bekliyoruz. Yenimahalle kültür ve sanatın ilçesidir. İlçemizde vatandaşlarımızın sanattan uzak kalmaması adına etkinliklerimiz aralıksız sürecek." dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.