Ahi Kadınlarından Hilmi Gökçınar’a ziyaret

Anadolu Ahileri Kadın Kooperatifleri Üst Birliği Başkanı Gülcan Şimşek Çavuş, Asula Kadın Kooperatifi Başkanı Şenay Gürel, Yönetim kurulu üyesi Sevim Topal ve Ahi Kadın Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ile üst birlik koordinatörleri Filiz Erkoca ve Abdullah Çavuş’tan oluşan bir heyet ile Ak Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hilmi Gökçınar’ı ziyaret etti.

Ahi Kadınlarından Hilmi Gökçınar’a ziyaret
Yayınlanma:

Ak Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hilmi Gökçınar’a ziyaretler devam ediyor. Anadolu Ahileri Kadın Kooperatifleri Üst Birliği Başkanı Gülcan Şimşek Çavuş, Asula Kadın Kooperatifi Başkanı Şenay Gürel, Yönetim kurulu üyesi Sevim Topal ve Ahi Kadın Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ile üst birlik koordinatörleri Filiz Erkoca ve Abdullah Çavuş’tan oluşan bir heyet ile Ak Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hilmi Gökçınar’ı ziyaret etti.

Ziyarette Ahi Kadın Kooperatifi Hareketindeki ilk kooperatifin Kırşehirli Dernekler Federasyonu ile Kaman Belediye Başkanlığı ortaklığında Ahi Kalkınma Ajansından alınan hibe kapsamında kurulan Kaman Kadın Kooperatifi olduğunu, gelinen noktada bir yıl içinde 10 kooperatif ve bir üst birlik kurulmasında federasyonun ve Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin desteklerinin önemi dile getirildi.

Üst Birlik Koordinatörü Abdullah Çavuş, “Sayın Hilmi Gökçınar’ın Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanlığı yanında Ak Parti MYK’sındaki bu yeni görevinin, birlikte planlayacağımız faaliyetlerde bize yol gösterici olacağına inanıyorum.” dedi.

Hilmi Gökçınar başkanımızda yaptığı konuşmada, “Ahi Kadın Kooperatifi Hareketinin kuruluşunda olduğu gibi bundan sonra da hem şahsım hem de Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun katkıları hep devam edecek. Bununla birlikte bir yılda gelinen noktayı ilgi, takdir ve gururla takip ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gökçınar ayrıca, Türk Kadınının toplumsal ve siyasal yaşamda görünür olması ve reel ekonomiye olası katkıları noktasında kooperatiflerin yapacağı her türlü faaliyete destek olacağının sözünü verdi.

Gökçınar, “Kadın kooperatifçiliği hareketinde Ahi Unvanının kullanılmış olması da Kırşehir’de başlayan Ahilik Felsefesinin tüm ülkemize yayılması konusunda büyük işler yapıyor olması bizleri oldukça memnun ediyor.”

Ziyaretin bitiminde birlik başkanı Gülcan Şimşek Çavuş Hilmi Gökçınar’a kooperatif ürünlerinden olan Kaman Cevizini hediye etti.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.