Akdağmadeni'nden Gazze'ye destek

Yozgat'ın Akdağmadeni Belediye meclis üyeleri, ekim ayı meclis toplantısında Gazze’ye yönelik düzenlenen saldırılar ve İsrail’in insan haklarını ayaklar altına alan politikaları dolayısıyla kınama mesajı yayımladı.

Akdağmadeni'nden Gazze'ye destek
Yayınlanma:

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın başkanlığında gerçekleşen ekim ayı meclis toplantısında Gazze unutulmadı. Gündem maddelerini görüşen meclis üyeleri, daha sonra da İsrail’in Gazze’ye yönelik başlatmış olduğu saldırılarını kınayarak Gazze'ye desteğini açıkladı.

Meclis üyeleri yayınladıkları kınam mesajında, “Bugün yaşanan olayların tek sorumlusu İsrail’dir. Dualarımız ve desteklerimiz, dün olduğu gibi bugün de Filistinli kardeşlerimizin yanındadır.” ifadelerini kullandı.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın ise yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “İsrail’in anne karnındaki bebekler dahil binlerce masumu katletmesi, insanlığı tamamen yok etmek kadar büyük bir cürümdür. Dünyanın en büyük açık cezaevi olan Gazze’de masum ve mazlumların yıllardır çekmiş olduğu bu eziyete artık bir son verilmelidir. Akdağmadeni Belediyesi olarak Filistin halkının gösterdiği haklı mücadelesinin yanında onurla, gururla yer aldığımızın altını çiziyoruz. Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.