Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'dan darp edilen okul müdürüne destek ziyareti

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, önceki hafta makamında öğrenci velisi tarafından darp edilen Başöğretmen Atatürk Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hacı Ömer Atılgan'ı ziyaret etti. Başkan Aşgın, okul müdürü Atılgan'a geçmiş olsun dileklerini ileterek moral verdi.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'dan darp edilen okul müdürüne destek ziyareti
Yayınlanma:

Ziyaret sırasında Başkan Aşgın, okul görevlisi Mehmet Ö. ile birlikte öğrenci velisi tarafından darp edilen Hacı Ömer Atılgan'a desteklerini iletti. Aşgın, Çorum Belediyesi olarak her zaman eğitimcilerin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı ve bu tür olayların tekrar yaşanmaması temennisinde bulundu.

Çorum'un Gülabibey Mahallesi'nde bulunan Başöğretmen İmam Hatip Ortaokulu'nda geçen hafta öğrencinin fenalaşması üzerine, okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, öğrenci hakkında bilgi vermek için velisi Saeed Daeh H. ve F.M. ile görüşmek üzere çağırmış ancak görüşme sırasında veli ve yanındaki kişi tarafından okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, zincirlerle darbedilmişlerdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.