Keskin'de ATÜP traktör sanayi üretime başladı!

Kırıkkale'nin Keskin Organize Sanayi Bölgesinde kurulan ve 15 Nisan 2019 tarihinde açılışı yapılan ATÜP Traktör Sanayi, üretime geçti. Kırıkkale İl Tarım Müdürü Fatih Ateş, fabrikayı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Keskin'de ATÜP traktör sanayi üretime başladı!
Yayınlanma:

Keskin Organize Sanayi Bölgesinde 15 Nisan 2019 tarihinde açılışı Bakanlar ve devlet erkanı tarafından yapılan ATÜP Traktör Sanayi üretime geçti. Kırıkkale İl Tarım Müdürü Fatih Ateş, o fabrikayı ziyaret etti.

AÇILIŞTA DEVLET ERKANI VE BAKANLAR KATILDI

ATÜP Traktör Sanayi'nin açılışı, 15 Nisan 2019 tarihinde dönemin Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Belarus Cumhuriyeti Büyükelçisi Andrei V. Savınykh, Sanayi Bakanı Pavel Utupin, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve Azerbaycan iş adamı Hanlar Fethiev'in katılımıyla gerçekleştirilmişti.

kirikkale-keskin.jpg

ÜRETİM HATTINDA İNCELEMELER

Kırıkkale İl Tarım Müdürü Fatih Ateş, fabrika koordinatörü Kenan Ece ve Azerbaycanlı ortak Musa Abdullayev tarafından karşılandı. Ateş, üretim hattını gezerek üretilen makine ve ekipmanlar hakkında bilgi aldı.

kirikkale-keskin-osb.jpg

KIRIKKALE’YE BENZER İŞLETMELER KAZANDIRILMALI

Gezi ve incelemelerin ardından yapılan toplantıda İl Müdürü Ateş, benzer işletmelerin Kırıkkale’ye kazandırılması gerektiğine dikkat çekti. Ateş, Kırıkkale’nin sanayi ve tarım alanında gelişiminin önemine vurgu yaptı.

KIRIKKALE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.