Kırıkkale'de Amatör Spor Haftası coşkusu

Kırıkkale'de Amatör Spor Haftası, coşkulu bir başlangıçla kutlanmaya başlandı. Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen etkinlikler, Mehter Takımı'nın marşları eşliğinde yapılan kortej yürüyüşüyle başladı.

Kırıkkale'de Amatör Spor Haftası coşkusu
Yayınlanma:

Türk bayrağı ve Atatürk posteri taşıyan öğrenciler ve protokol üyeleri, etkinlik alanına yürüyüş yaparak ulaştılar. Yürüyüşün ardından halk oyunları gösterileri ve çeşitli spor dallarının tanıtım etkinlikleri gerçekleştirildi, böylece etkinlik renkli anlara sahne oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, konuşmasında amatör sporculara hitap ederek motivasyon dolu mesajlar verdi. Güneş, amatör olarak spora başlayan gençlerin azimle çalışarak profesyonelliğe ulaşabileceğini vurguladı. "Aranızda millî sporcular var, bu ülkenin bayrağını göndere çektiren sporcularımız var. Onları tebrik ediyorum" diyen Güneş, spora yeni başlayan gençlerin hem spor hem de eğitim alanında başarılı olmaları gerektiğine dikkat çekti. Gençlere hitaben, "Sizler bu vatanı daha ileriye taşıyacak nesillersiniz, sizlere güvenimiz tamdır" şeklinde konuştu.

Mehter takımının performansına atıfta bulunan Güneş, "Mehteran, 'Türkler geliyor' dedi. Bugün ise o Türkler sizlersiniz. Gelecek sizlerin ellerinde" diyerek genç sporculara moral verdi.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Başkanı Sırrı Zengin, il müdürleri ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı. Amatör Spor Haftası, Kırıkkale'de büyük bir heyecan ve coşkuyla devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.