Kırıkkale'de 'Amatör Spor Haftası' etkinliklerinde Sporun enlerine ödül verildi

Kırıkkale’de Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Sporun Enleri Ödül Töreni"nde, ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya ulaşan sporcular ödüllendirildi. Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Kırıkkale'de 'Amatör Spor Haftası' etkinliklerinde Sporun enlerine ödül verildi
Yayınlanma:

Törene katılan Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, sporun sadece bedensel değil, aynı zamanda gönülleri kazandıran bir faaliyet olduğunu vurguladı. Erkayıran, "Bugün başarıların ödüllendirildiği bir gündeyiz. Amatör sporla başlayan bu yolculuklar, profesyonel başarılarla taçlanıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün spor alanındaki özverili çalışmalarını takdir ediyorum" şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ise amatör sporun profesyonelliğe giden yolda ilk adım olduğunu belirterek, "Kalbine dokunamadığımız bir bireyin geleceğine etki edemeyiz. Spor, çocuklar ve gençler için bir tutkudur. Bu tutkunun filizlenmesinde antrenörler ve spor insanları kritik bir rol oynuyor" dedi.

Törende, sporcuların başarısına katkı sağlayan antrenörlere de teşekkür edildi. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, Kaymakam Mürüvvet Yücel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Başkanı Sırrı Zengin, il müdürleri ve birçok sporcu katıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.