Öğretmenler ve veliler birlikte okulları yenilediler

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık Mahallesi'nde bulunan Şehit Osman Çelik İlkokulu ve Ortaokulu, yaz tatilinde kapsamlı bir yenileme sürecinden geçti. Okul idaresi, öğretmenler, veliler ve hayırseverlerin ortak çabasıyla gerçekleştirilen bu projede, okul baştan aşağı yenilendi.

Öğretmenler ve veliler birlikte okulları yenilediler
Yayınlanma:

Şehit Osman Çelik İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Rafet Ural, yaz boyunca durmaksızın çalışan ekibin, okulun estetik ve fonksiyonel ihtiyaçlarını büyük bir titizlikle karşıladığını belirtti. Ural, yapılan yenilikler arasında okulun dış cephe duvarına tel çit eklenmesi, ek hizmetli ve güvenlik personeli temini, dış girişin bazalt taş kaplaması, fotoselli otomatik kapının takılması gibi birçok önemli iyileştirme olduğunu ifade etti. Ayrıca, okulun iç mekanlarında da kapsamlı bir yenileme gerçekleştirildi; sınıfların ve koridorların boyası yenilendi, modern bir Şehit köşesi ve Atatürk köşesi oluşturuldu, zemin girişine seramik kaplama yapıldı ve tüm merdivenler seramikle kaplandı.

Rafet Ural, projenin zorluklarına rağmen elde edilen sonuçlardan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. "En dıştan içeriye kadar gözle görülebilen her şeyi yeniledik," diyen Ural, başarılı bir yenileme sürecinin arkasında güçlü bir idari ve öğretmen kadrosunun, bakanlık ödeneğinin, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin desteğinin, hayırseverlerin katkısının ve işçilikte yardımcı olan veli ve arkadaşlarının büyük payı olduğunu vurguladı.

aw284700-02.jpg

Projenin tamamlanmasıyla birlikte, öğrenciler yeni eğitim-öğretim dönemine temiz ve modern bir ortamda başlamanın mutluluğunu yaşadı. Ural, bu süreçte yaşadıkları yorucu ama tatmin edici deneyimin ardından, okulun daha kaliteli bir eğitim sunabilecek donanıma kavuşmasının gururunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.