TEM'de kontrolden çıkan otomobil defalarca takla attı:1 ölü!

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde kontrolden çıkararak otomobil defalarca takla attı. Kazada, 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

TEM'de kontrolden çıkan otomobil defalarca takla attı:1 ölü!
Yayınlanma:

TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde gerçekleşen trajik bir kaza, gece saat 22.30 sularında yaşandı. İstanbul istikametine seyir halinde olan Ahmet Fazıl Tunç'un kullandığı 06 GP 408 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Havullu mevkiinde yoldan çıkarak defalarca takla attı.

Kazada araç hurdaya dönerken, otomobilde bulunan yolculardan Ramazan Peker hayatını kaybederken, sürücü Ahmet Fazıl Tunç ve bir diğer yolcu ise yaralı olarak kurtarıldı.

Olay yerine hızla polis, sağlık ekipleri ve Gerede Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri sevk edildi. Yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kaza, TEM Otoyolu'nda güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme getirdi. Kazanın detayları ve nedenleriyle ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.