Yozgat Belediye Başkanı Arslan: Onlar izmarit toplasın, biz ise çöpten elektrik üretiyoruz

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Yozgat ve Konya'yı hedef alan eleştirilerine Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'dan yanıt geldi. Arslan, Bolu’nun belediyecilik alanında birçok eksikliği olduğunu belirterek, “Bolu Belediye Başkanı izmarit toplamakla uğraşırken, Yozgat sekiz yıl önce katı atıktan elektrik üreten iller arasında yer alıyordu.” dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Arslan: Onlar izmarit toplasın, biz ise çöpten elektrik üretiyoruz
Yayınlanma:

Bolu Belediye Başkanı Özcan, sosyal medya hesabında Yozgat ve Konya’yı hedef alan bir paylaşımda bulunmuştu. Bu duruma Yozgat’ta yoğun tepkiler yükselirken, Başkan Arslan, Özcan'ın açıklamalarının etik dışı olduğunu vurguladı. “Makam sahipleri, insanların hukukunu gözetmek zorundadır” diyen Arslan, Bolu Belediye Başkanı’nın münferit bir olay üzerinden Yozgatlıları karalamaya çalıştığını belirtti.

aw311792-01-1.jpg

"YOZGAT VE KONYA İNSANINI AŞAĞILAMA YETKİSİ YOKTUR"

Arslan, Yozgat’ın Türkiye’nin en huzurlu ve temiz şehirlerinden biri olduğunu ifade ederek, “Bolu'ya gitsek bile oradaki insanları küçümseme hakkımız yok. Bolu Belediye Başkanı’nın Yozgat ve Konya insanını aşağılama yetkisi yoktur” dedi.

YOZGAT, ÇÖPTEN ELEKTRİK ÜRETEN BİR İL OLARAK ÖNE ÇIKIYOR

Bolu Belediye Başkanı’nın son dönemdeki eylemlerinin şov niteliğinde olduğunu savunan Arslan, “Biz bu tür konuları dostça ve saygıyla hallediyoruz. Yozgat, çöpten elektrik üreten bir il olarak öne çıkıyor. İşimizi biliyoruz ve Yozgatlılar da bunu takdir ediyor. Bolu Belediye Başkanı işine baksın; Bolu’nun belediyecilik alanında eksiklikleri var, onları giderirse daha iyi olur” şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.