Yozgat'ta ADEM kursiyerlerinin el emeği ürünleri sergilendi

Yozgat’ta Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerinin yıl sonu sergisi düzenlendi. Sergide, kadınlar tarafından üretilen el emeği ürünler sergilendi.

Yozgat'ta ADEM kursiyerlerinin el emeği ürünleri sergilendi
Yayınlanma:

Yozgat Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen Aile Destek Merkezi'nde açılan kurslarda üretilen eserlerin tanıtıldığı serginin açılışı, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan tarafından yapıldı. Sergi, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi ve Vali Özkan, kursiyerler ve görevlilerle ürünler hakkında bilgi aldı.

yozgat-adem-manset.jpg

Açılışta konuşan Vali Özkan, Aile Destek Merkezi'nin 2.5 ay önce faaliyete geçtiğini ve şu ana kadar 50 kadının bu kurslardan yararlandığını belirtti. Ayrıca, Yozgat'a yakın zamanda ikinci bir ADEM açacaklarını duyurdu. Özkan, “ADEM kurslarımız herkese açık ve ücretsiz. Sergiden elde edilen gelir, kursiyerlerimize verilecek. Bu sayede hem el becerileri gelişiyor hem de aile bütçelerine katkı sağlanıyor. Tüm kadınlarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Vali Özkan, ayrıca Koç Emek Parkı yakınında ADEM kursiyerlerinin ürünlerinin satılacağı bir satış reyonu açacaklarını da sözlerine ekledi. Sergi, Cumhuriyet Meydanı'nda üç gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.