FETÖ elebaşı Gülen bugün gömülecek

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in 20 Ekim'de hayatını kaybetmesinin ardından, ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan örgüt karargâhı olarak kullanılan çiftlikte mezar kazma hazırlıkları devam ediyor.

FETÖ elebaşı Gülen bugün gömülecek
Yayınlanma:

Mezar kazma sırasında basın mensuplarının görüntü almasını engellemek amacıyla, kazılan çukurun çevresi sarı şeritlerle kaplanırken, üstü siyah bir brandayla gizlendi.

10276094.jpg

GÖRÜNTÜ ALMASI ENGELLENİYOR

Havadan çekilen görüntülerde, çiftlik bahçesinde bir çukur kazıldığı ve çevresinin sarı şeritlerle çevrildiği dikkat çekerken, çukurun üzerinde siyah brandayla kapatma çalışmaları yapıldığı gözlemlendi. Çukurun başında çalışanların yanı sıra, ahşap bir platformun da inşa edildiği görüldü. Yaklaşık 10 FETÖ üyesi bu çalışmaları izlerken, sabah saatlerinde cenazenin gömüleceği tahmin edilen alanda mavi bir brandanın daha çekildiği fark edildi. Bu brandanın cenaze töreni sırasında görüntü alınmasını engellemek için kullanılacağı düşünülüyor.

10276083.jpg

Kamp alanında hareketlilik artarken, hava görüntülerinde çok sayıda aracın yol kenarlarına park edildiği ve kamp içinde yoğun bir yaya trafiği olduğu dikkat çekti. Mezar için kazılan çukurun başında çalışan birçok kişi de kameralara yansıdı.(Karar)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.