Erol Tosun

Erol Tosun

Düşmana göstermelik hakem (emredin) kurulu

Düşmana göstermelik hakem (emredin) kurulu

Sevgili okuyucularımız ülkemizde gündem ve yazı konusu o kadar çok ki yazmaya yetişemiyoruz Allah bileğimize ve beynimize güç versin. Bu güzel ülkemizde bu canım memleketimizde memur ve memur emeklileri hakkını yalancı pehlivan olarak savunacağını söyleyen, ancak baş yandaşlar olarak şatafatlı makamlarda oturan, uygulamada ise ancak iktidarın çantası olabilen sendikalarımız var.

-Bu baş yandaş çanta gibi, evrak gibi kolaycacık elde olan sendika(cık)lar tam bir aydır oturuyorlar deri koltuklarda kahve, çay, pasta, yemekler 1, 2, 3, 4 ,5 toplantı, toplantı derken sonuç "Teklif ettik, teklif verdik, geldik, oturduk, gittik"le bitiyor. 100 TV kanalı haber yapıyor, kameralar, ışıklar aman da aman ne şaşalı toplantılar sonuç kocaman (O) SIFIR.

-Eee ne oldu hani sendika vardı? Memur ve emeklinin hakkını savunacaklardı. Sekreter baka(n)mıyan yanında el pençe divan sonuç yine sıfır.

-Sıfır sonuç alacaksanız niye memurdan aidat toplayıp milyon, milyon huzur hakkı alıyorsunuz, memurun şak diye ödediği, sizin tak diye kaptığınız aidatlarla yiyin, için, gezin sonuç sıfır.

-Sendika yüksek bina yapar, sendika yöneticileri şatafatlı makam odaları yapar, yüksek markalı yabancı araçlara binerler. Eee memurun hakkı, emeklinin hakkı ne zaman alınacak sonuç sıfır.

-Hep sonuç sıfır olacaksa size ne gerek var, var mı iş durdurma, 1 saatlik grev? Yok. Milyonları anayasal hak olarak meydanlara yığmak yok. Adınız ne sendika böyle sendika tam idare edenimize göre maşallah, inşallah, şükür yazık gariban memura sendikaya aidat ödeyerek hak sahibi olacağım, hakkımı savunacak sendikam var diye kendini kandırıyor.

-Hele bir Hakem Heyeti var ki söylemeye ne hacet! Emir erleri olarak sanki bu ülkede yaşamıyorlarmış gibi toplantı, toplantı, toplantı sonuç kocaman sıfır. Merak ediyorum bu sadece adı hakem olup, uygulamada emredeni yapanlar olarak, evlerine alış verişi nerden yapıyorlar.?

-Bunlar ülkemizde değil İsveç'te mi yaşıyorlar?

-Utanma sıkılma gibi duyguları varsa, bu kadar yüksek enflasyon olan bir ülkede sıfır zam önererek çocuklarının yüzüne, varsa tanıdıklarının yüzlerine nasıl bakıyorlar gerçekten merak etmemek elimizde değil.

-Bu kadar toplantılar yaptınız, pasta, börek, bal, çörek tamam da sonuçta insan yüce Yaradandan korkar da yarım puan bari artırır. Size yazık demek değil yazıklar olsun demek daha uygun. Yüce Yaradandan değil, “İdare Edeninizden” korkuyorsunuz ve kocaman, anlı, şanlı unvanlarla memur ve emekliyi alenen enflasyona ezdirerek, kul hakkı yiyerek, yetim hakkı gasp ederek caka satıyorsunuz. Söyleyin siz ne yiyip, içiyorsunuz da milyonlar la kafa buluyorsunuz Ey Hakem Kurulu üyeleri!

Atalarımız boşa dememiş “At sahibine göre kişnermiş.” Ne diyelim doğru söze ne denir. İyi verilen yeme afiyet olsun denir. Bizde öyle diyoruz emri yerine getiren yüksek biat edenler olduğunuzu ispat ettiğiniz için K u t l u y o r u z. Daha yüksek yüksek makamlara erişirsiniz bu gidişle, yüzünüz gön, yönünüz vicdansızlık yürüyün beraber yollarda ıslanmadan kim tutar sizi Hakem (Hak yiyen) üyeleri!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Erol Tosun Arşivi