Erol Tosun

Erol Tosun

Ne kestin koç ne yedin hiç!

Ne kestin koç ne yedin hiç!

Sevgili anadolugazete.com.tr okuyucularımız; aynen dediğimiz gibi ülkemizde durumu idare eden partili CB, muhalefeti de mükemmel derecede idare ediyor.

Sürekli naylondan, poşetten, kâğıttan, mukavvadan uyduruk düşmanlar icat eden CB, Amerika, Avrupa, Asya, Rusya’yı bitirdi yeni ve yeniden bir düşman ilan etti ki sormayın, bu sefer kartondan düşman İsrail oldu.

Ticaret devam ediyor, gemicikler vızır vızır gidiyor ama yeni düşman İsrail, baktı ki öz kız kardeşini mirastan mahrum eden Erbakan’ın oğlu yükseliyor, aman ben de İsrail’i düşman yaratayım algısı oluşturup herkese yuttururum çabası gösterdi ve dediği gibi de oldu.

Anamuhalefeti de kendisine uydurdu, acemilik ve vizyonsuzluk içerisindeki ana muhalefet yöneticileri “CB’nin tehlike var İsrail düşman” işine balıklama atladılar, içi boş olan gündemsiz bir İsrail safsatası ile gizli toplantı talebinin üzerine en büyük sazan balığı bulmuşlardı, iktidar partisi hemen atladı, uzaktan kumandalı "Harun gibi geldiler Karun oldular" diyen Meclis sözde idarecisi, şak diye Meclis'i topladı. Kapılar kocaman anahtarla kilitlendi, iddiayı ortaya atan CB, tabii ki bilgi vermeye gelmedi, onun yerine sekreteri bilgi verdi, bir de ne görelim uyumlu ve yumuşamacı Özgür Bey dışarı çıkar çıkmaz 10 yıl sır olması gereken sırrı açıkladı “içi boş” dedi, gündem değiştiriyorlar dedi.

Günaydın da geçti ama 23 yıldır hiç gizli veya açık istediğiniz hiçbir toplantıyı kabul etmeyen bunu hemen niye kabul ettiğini çözemeden iktidarın başını yeni tanımıştı, bravo gerçekten tebrik edelim nasıl anladınız?

31 Mart'tan bu yana gündem değiştiriliyor. 31 Mart'tan bu yana Ana muhalefetle fare ile oynar gibi oynanıyor. CB, nereye isterse ayçiçeği gibi oraya dönüyorsunuz. Şimdi mi anladınız? 31 Mart günü 38 olan oylar 5 ayda yüzde 30’lara düştü.

"Ben bedelini öderim" diyorsunuz sen değil ülke bedelini ödüyor. “Özgür Bey, Üsküdar'da sabah oldu, günaydın!” Tavşan yamaca geçti tünaydın. Ölü bir İktidarı ayağa kaldırdınız tebrikler… Tebrikler…

Ülkenin umudunu tersine çevirdiniz. Yazık hem de çok yazık, parti tabanında verilen emeklere, çekilen çilelere, partinin 50 yıl sonra yakaladığı iktidar ışığını mum gibi eritiyorsunuz. “Hesabı sen değil bütün ülke ödüyor, bütün ülke.”

Kendinize gelin, muhalefeti alternatif olmaya dönüştürün. Ayağa kalkan çiftçi, işçi, emekli başta olmak üzere halk hareketi başlatın, meydanlara inin. Hemen seçim isteyin. Hemen seçim isteyin! Aksi halde 'Tren' kaçıyorrrr!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Erol Tosun Arşivi