2024 KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı I Lise KPSS başvurusu nasıl yapılır, başvuru sayfası tıklayınız…

2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS Ortaöğretim) için başvurular alınmaya başlandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sınavın 15 Eylül'de gerçekleştirileceğini duyurdu. Bugün başlayan başvuru süreci, 30 Temmuz'da sona erecek.

2024 KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı I Lise KPSS başvurusu nasıl yapılır, başvuru sayfası tıklayınız…
Yayınlanma:
Güncelleme:

Diyanet İşleri Başkanlığı din hizmetleri alanında görev almak isteyen adayların katılacakları Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) ise 22 Eylül'de uygulanacak. Bu sınav için başvurular, 9-15 Ağustos tarihleri arasında alınacak. DHBT'ye ortaöğretim düzeyinden başvuracak adayların da belirtilen tarihler arasında başvurularını yapmaları gerekiyor.

BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecek.

ÖSYM tarafından yapılan bu duyuru ile sınava girecek adayların başvuru sürecini kaçırmamaları ve başvurularını zamanında yapmaları önemle hatırlatıldı. Adayların başvuru süreciyle ilgili tüm detayları ÖSYM'nin resmi internet sitesinden ve mobil uygulamasından takip edebileceği belirtildi.

BAŞVURU TARİHLERİ

  • KPSS Ortaöğretim Başvuruları: 30 Temmuz'a kadar
  • KPSS Ortaöğretim Sınavı: 15 Eylül
  • DHBT Başvuruları: 9-15 Ağustos
  • DHBT Sınavı: 22 Eylül

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.