Diploma Denklik Mağdurları Derneğinden Meclis'te kritik temaslar

Diploma Denklik Mağdurları Derneği (DDMD) Başkanı Ahmet Özdemir ve beraberindeki heyet, TBMM'de kritik temaslarda bulundu.

Diploma Denklik Mağdurları Derneğinden Meclis'te kritik temaslar
Yayınlanma:

Sakarya merkezli Diploma Denklik Mağdurları Derneği (DDMD) Başkanı Ahmet Özdemir ve dernek üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) diploma denklik sorunlarıyla ilgili önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan sorumlu Suat Özçağdaş ile Çanakkale Milletvekili ve TBMM Eğitim Komisyonu Üyesi İsmet Güneşhan ev sahipliği yaptı.

Diploma denklik sorunlarının çözümüne yönelik verimli bir görüşmenin yapıldığı toplantının ardından Suat Özçağdaş, denklik sürecinin iyileştirilmesi hakkında konuştu. Özçağdaş, denklik problemi yaşayan bireyler için umut verici ifadeler kullandı.

aaa.jpg

DDMD Başkanı Özdemir ve beraberindeki heyet, daha sonra Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ve CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer ile bir araya geldi. Denklik sorununa dair çözümlerin masaya yatırıldığı görüşmede sürecin olumlu yönde ilerlemesi konusunda umutlu olunduğu dile getirildi.

Ahmet Özdemir, bu görüşmenin denklik mağdurları için kayda değer bir gelişme olduğunu belirterek, çalışmaların hızlanacağını ve çözüm odaklı süreçlerin devam edeceğini vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.