Oya Akın Yıldız Okulları'nda okuma şöleni - Artık Okuyoruz...

OYA  Akın Yıldız Okulları 1. Sınıf (1-A,  1-B, 1-C) öğrencileri,  Türkçe ve İngilizce olarak hazırladıkları muhteşem gösterileri ile velilerine unutulmaz bir “Okuma Bayramı” yaşattılar.

Oya Akın Yıldız Okulları'nda okuma şöleni - Artık Okuyoruz...
Yayınlanma:
Güncelleme:

Oya Akın Yıldız Okulları’nın 1-A, 1-B ve 1-C sınıflarının ayrı ayrı  Türkçe ve İngilizce olarak gerçekleştirdiği  “Okuma Bayramı” etkinliğinde  minik öğrencilere ve velilere seslenen Oya Akın Yıldız Okulları Kurucusu Oya Akın “Akademik başarının yanısıra, sosyal etkinliklere de önem verdiklerini” belirterek, “Özlediğimiz, hayalini kurduğumuz güçlü, büyük Türkiye için koşar adımlarla alınan yoldur bugün. Öğrencilerimizi, akademik başarılara hazırlarken dürüst, güvenilir, soran sorgulayan, ülkesini seven ve yücelten, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olarak yetiştirdiğimize inanıyoruz” dedi.

OYA  Akın Yıldız Okulları 1. Sınıf (1-A,  1-B, 1-C) öğrencileri,  Türkçe ve İngilizce olarak hazırladıkları muhteşem gösterileri ile velilerine unutulmaz bir “Okuma Bayramı” yaşattılar.

oya-akin.jpg

Oya Akın Yıldız Okulları 1. Sınıf öğrencilerinin, konferans salonunda düzenlenen “Okuma Bayramı” etkinliklerine, Oya Akın Yıldız Okulları Kurucusu Oya Akın, Kurucu Temsilcisi Belgin Köhnetarfun, Oya Akın Yıldız Okulları idarecileri, öğretmen, veli ve bu mutlu sonun kahramanları öğrenciler ile birlikte aileleri de  katıldı.

COŞKU İLE İZLEDİLER

Oya Akın Yıldız Okulları öğrencilerinin yıl boyunca yapmış olduğu çalışmalar sergilenirken misafirler programı coşku ile izlediler. Okuma-yazma öğrenmenin yanı sıra bireysel özelliklerine göre rol aldıkları aktiviteler hayata kanat çırpan öğrencilerin hangi yöne gideceklerinin göstergesi oldu.

can-yücel.jpg
1-C Sınıfı Öğrencisi Can Yücel'in okuduğu "Barış" şiiri öğretmenler ve velilerden büyük alkış aldı.

Oya Akın Yıldız Okulları Kurucusu Oya Akın gösterilerle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

AKADEMİK BAŞARININ YANISIRA SOSYAL ETKİNLİKLERE DE ÖNEM VERİYORUZ

“Özlediğimiz, hayalini kurduğumuz güçlü, büyük Türkiye için koşar adımlarla alınan yoldur bugün. Öğrencilerimizi, akademik başarılara hazırlarken dürüst, güvenilir, soran sorgulayan, ülkesini seven ve yücelten, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olarak yetiştirdiğimize inanıyoruz. Akademik başarının yanında sosyal etkinliklerinde eğitimin bir parçası olarak olmazsa olmazlarda olduğunu ve öğrencilerin özgüvenlerini arttırmada büyük önem taşıdığını hepimiz biliyoruz.

AKIN : AİLELERİNİZE VE SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Sevgili çocuklar; Okuma bayramınız kutlu olsun. Hepinizi çok seviyoruz. Sizlere, emeği geçen tüm öğretmenlerinize ve desteklerini esirgemeyen ailelerinize teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.