Oya Akın Yıldız Okullarından 100. yıl coşkusu

Oya Akın Yıldız Okulları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıl dönümünü coşku ile kutladı.

Oya Akın Yıldız Okullarından 100. yıl coşkusu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Oya Akın Yıldızlar Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Delal Eraslan günün anlam ve önemini belirttiği konuşmasında, “Unutmayınız ki ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.’ Bu özde duygularla, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; siz gençlerimizin bayramını tebrik ediyorum.” dedi.

delal-eraslan---oya-akin-yildizlar-anadolu-ve-fen-lisesi-müdürü-.jpg
DELAL ERASLAN - Oya Akın Yıldızlar Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü 

Oya Akın Yıldız Okulları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıl dönümünü coşku ile kutladı. Oya Akın Yıldız Okulları bahçesinde düzenlenen törene Okul Kurucusu Oya Akın, Kurucu Temsilcisi Belgin Köhnetarfun, idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

dsc_0787.jpg

BUGÜN ŞANLI BİR ULUSUN  GENÇLİK GÜNÜ

Oya Akın Yıldızlar Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Delal Eraslan günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; “Bugün savaştan galip çıkmış, şanlı bir ulusun düğün günü, gençlik günüdür. Bugün güçlü, aydın Türkiye’nin yüreği ve beyni genç olan insanların 100. yıl dönümünü kutladığı şerefli bir gündür. Unutmayınız ki sizler: Atatürk'ün eserlerinin temel taşısınız. Unutmayınız ki: her 19 Mayıs'ta, Samsun'dan, elden ele Ankara'ya koşturulan bayrağımız, rengini, siz asil Türk evladının damarlarındaki asil kandan almaktadır. Unutmayınız ki ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.’ Bu özde duygularla, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; siz gençlerimizin bayramını tebrik ediyorum.” dedi.

dsc_0854.jpg

BASKETBOL ŞOVU İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

4.sınıftan lise son sınıf öğrencilerine kadar tüm sınıflar tarafından hazırlanan sahne şovları bir bir izleyicilerle buluştu. Öğrencilerden oluşan bando takımı, halkoyunları ekibi, İngilizce oratoryo, jimnastik gösterisi ve finalde Anadolu ve Fen Lisesi basketbol takımı tarafından hazırlanan basketbol şovuyla izleyenleri büyülediler. 100. yıla yakışan büyük bir coşkunun gerçekleştiği program tüm izleyenlerin öğrencileri ve onların eğitimine yön veren idareci ve öğretmenleri tebrik etmesiyle son buldu.

dsc_0874.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.