Evlilik kredisi başvuruları ne zaman? 150 bin TL evlilik kredisi nasıl alınır?

Devlet destekli faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları ve kapsamı, yeni evlenecek olan kişiler tarafından merakla takip ediliyor.

Evlilik kredisi başvuruları ne zaman? 150 bin TL evlilik kredisi nasıl alınır?
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti seçim beyannamesinde duyurulan 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi şartları ve koşulları merak edilmeye başlandı. Seçimlerin sona ermesi ve yeni bir dönemin başlamasıyla beraber konuyla ilgili araştırmalar ve beklentiler de artışa geçti.

48 AY VADELİ 150 BİN LİRA FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ

Seçimler sonrası gözler evlilik kredisi müjdesine çevrildi. 2023 seçimleri kapsamında AK Parti Seçim Beyannamesi duyuruları arasında en çok dikkat çeken konulardan birisi de 2 yıl geri ödemesiz 48 ay vadeli faizsiz evlilik kredisi oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada yeni evlenecek çiftlere destek olmak amacıyla iki yıl geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verileceğini açıkladı. Ayrıca Aile ve Gençlik Bankası üzerinden çocukların eğitimi başta olmak üzere aile kurumunu koruyan ve güçlendiren çeşitli hizmet desteği de sağlanacağı duyuruldu. Evlilik kredisi veren bankalar, başvuru tarihleri ve şartları henüz belli olmadı. Konuyla ilgili detayların yakın zaman içerisinde belli olması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.