Enver Baltaş

Enver Baltaş

En sevdiğine enleri yaşat

En sevdiğine enleri yaşat

Sadece bir şampuan değil. İnsanın cilt, saç, beden ve ruh sağlığını hedefe koyduk ve öyle bir formül yaptık ki insan bünyesini tüm sıkıntılarından kurtarmayı başardık. Elhamdülillah.

Defne şampuanı faydaları arasında neler var?

Antiseptik, antibiyotik, antinevraljik, antispazmodik, analjezik, sıkılaştırıcı, sedatif, vücudu temizleyici ve tonik bir madde olma gibi özellikleri bulunmaktadır.

Antiseptikler enfeksiyon, önlemek amacıyla canlı dokuya uygulanan mikrop karşıtı maddedir. Tüm hastalıkların başı mikrop olduğunu biliyoruz onun için bu şampuana mikrop savar diyebiliriz.

ANTİSPAZMODİK NEDİR? Spazm çözücü, yani kas tutulmaları, ödem diz, bel, eklem tutulmalarında rahatlatıcı özellik.

Analjezik ya da ağrı kesici ağrıyı dindirmek ve rahatlatmak özelliğine sahiptir.

Sakinleştirici veya davranışlarda yatıştırıcı etki sağlayan bilinç bulanıklığını rahatlatıp Merkezî sinir sisteminin yatışmasına yardımcı olan bir formüldür.

Defne şampuanının Tonik etkisi içeriğinde cildi temizleyici arındırıcı ve canlandırıcı maddeler barındıran bir formüldür.

Tüm bu bilgiler ışığında bir defa siz kullanın sonrasında zaten aşık olacaksınız.

Tam 17 yıllık bir serüven yılmadan bıkmadan ve azimle verdiğim defne mücadelem nihai hedefine ulaşarak memnuniyetini bildiren insanların cümleleriyle ufuktaki başarıyı çıplak gözle görmeye başladım.

Başarının Sırrı: İnanç ve çalışmak. Ne sahip olduğun becerilerin ulaştırır seni başarıya ne hayallerin ne de şansın, sadece inancın ve disiplinli çalışman başarıya ulaştırır. Başarının sırrı hırs değil azimli ve öz verili çalışmaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Enver Baltaş Arşivi