2023 MasterChef All Star yarışmacısı Uğur Kardaş kimdir? Uğur Kardaş kimdir? Uğur Kardaş kaç yaşında, nerelidir?

2023 MasterChef All Star yarışmacısı Uğur Kardaş kimdir? Uğur Kardaş kimdir? Uğur Kardaş kaç yaşında, nerelidir? İşte bu soruların cevabı haberimizde...

2023 MasterChef All Star yarışmacısı Uğur Kardaş kimdir? Uğur Kardaş kimdir? Uğur Kardaş kaç yaşında, nerelidir?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Uğur Kardaş, 1996 yılında Çanakkale'de doğmuş bir isimdir. İlköğrenimini Çanakkale'de tamamlamıştır ve üniversite eğitimini Akdeniz Üniversitesi'nde sürdürmüştür. Kendisi, aynı zamanda Çanakkale'de "Uğur Chef'in Mutfağı" adını taşıyan bir mekanın girişimcisi olarak da tanınır. Uğur Kardaş, 2023 MasterChef All Star yarışmasında yer alarak geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmıştır. Uğur Kardaş'ın yaşını ve diğer ayrıntıları hakkında daha fazla bilgi mevcut değildir.

Kardaş, ancak daha sonra kariyerini farklı restoranlarda ilerletmek istediği için Türkiye'nin en ünlü steak restoranlarından birinde Executive Chef görevinde bulunmuştur. Türkiye, Almanya ve Hollanda' da 2020 ve 2022 arasında toplam 19 restoran danışmanlığı yapan Uğur Kardaş, menü danışmanlığı strateji planlama maliyet hesaplama gibi bir çok alanda çalışıyor.

Uğur Kardaş, gıda ve restorancılık üzerine danışmanlık hizmeti veriyor. Türkiye, Almanya ve Hollanda' da 2020 ve 2022 arasında toplam 19 restorant danışmanlığı yapmıştır. Şu anda Menü danışmanlığı, Strateji planlama, Maliyet hesaplama gibi bir çok alanda görev yapıyor. Uğur Kardaş 2018'de Masterchef Türkiye Şampiyonu olduktan sonra restorant danışmanlığı, restorant işletmeciliği ve aşçılık yaparak kariyerine devam ediyor. Uğur Kardaş'ın şu anda aktif halde bir restoran işletmesi bulunmamaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.