A Milliler, Portekiz maçı hazırlıklarına başladı: İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumu nasıl?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda yer alan A Milli Futbol Takımı, 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile oynayacağı ikinci maç için hazırlıklarına başladı.

A Milliler, Portekiz maçı hazırlıklarına başladı: İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumu nasıl?
Yayınlanma:

Barsinghausen'deki kamp merkezinde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Gürcistan karşılaşmasına ilk 11'de başlayan futbolcular yenilenme çalışması yaparken, diğer futbolcular sahada antrenman yaptı. Tedavisi devam eden İrfan Can Kahveci ise takımdan ayrı olarak koşu çalışması gerçekleştirdi.

Basına açık bölümde oyuncular ısınma, koşu ve pas çalışması yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da antrenmanı yakından takip etti.

A Milli Takım, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Portekiz karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek. Ay-yıldızlı ekip, güçlü rakibi karşısında en iyi performansını sergilemek için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Portekiz dün oynadığı maçta Çekya'yı son anlarda 2-1 mağlup etmişti. A Milliler ise Gürcistan'ı 3-1 ile geçmeyi başardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.