AK Partili Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan trajik bir olay, AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın hayatını kaybetmesine neden oldu.

AK Partili Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti!
Yayınlanma:

Baltacı, AK Parti İstanbul İl Binası önünde karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Baltacı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın yaşandığı sırada, AK Parti İstanbul İl Binası önünde seyir halinde olan Baltacı'ya otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan ve ağır yaralanan Baltacı'ya ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak ne yazık ki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Baltacı'ya çarpan otomobilin sürücüsü, olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Baltacı'nın vefatıyla ilgili derin üzüntülerini dile getirdi. Özellikle sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, değerli yol arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü ifade etti ve ailesine baş sağlığı diledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de Baltacı'nın vefatıyla ilgili duygularını sosyal medya hesabından paylaştı. Onun ölümünün kendilerini derinden sarstığını belirterek, ailesine ve AK Parti camiasına başsağlığı diledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Baltacı'nın vefatıyla ilgili sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı yayınladı. Baltacı'nın hayata dönüş mücadelesine rağmen kaybedildiğini belirterek, ailesine ve AK Parti camiasına sabır diledi.

FATMA SEVİM BALTACI KİMDİR?

Fatma Sevim Baltacı, sadece siyasi kimliğiyle değil, aynı zamanda başarılı bir iş kadını olarak da biliniyordu. Siyasi hayatına 2015 yılında başlayan Baltacı, AK Parti içerisinde çeşitli görevlerde bulunmuş ve aktif olarak çalışmıştı. Ayrıca, İstinye Üniversitesi Adalet bölümünde öğrenimine devam ediyordu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.