Bugün (8 Haziran) hava nasıl? Yağmur yağacak mı?

Bugün (8 Haziran) hava nasıl? 8 Haziran hava durumu...

Bugün (8 Haziran) hava nasıl? Yağmur yağacak mı?
Yayınlanma:

Bugün (8 Haziran) hava nasıl? Ankara'da hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? İşte bu soruların cevabı haberimizde...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava olacak. Ege, Batı Akdeniz'in batısı ile Balıkesir'in güneyi, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Bolu çevreleri, Konya'nın batı ilçeleri ve Karaman'ın batısı ile bu akşam saatlerinde Kars ve Erzurum çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İç Ege (İzmir’in iç ve kuzeyi, Manisa, Aydın, Kütahya, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Muğla’nın iç kesimleri) ile Balıkesir, Bursa ve Bilecik illerinin güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri ile Konya'nın batı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA'DA HAVA NASIL?

En düşük sıcaklık 15°C, en yüksek sıcaklığın 28°C olması bekleniyor.

Ankara bugün parçalı ve çok bulutlu

MARMARA
Parçalı ve az bulutlu, güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bursa ve Bilecik çevreleri ile Balıkesir'in güney kesimlerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in güney kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAVA NASIL?

En düşük sıcaklık 18°C, en yüksek sıcaklığın 24°C olması bekleniyor.

İstanbul bugün parçalı bulutlu

Hava sıcaklığı yurdun batı kesimlerinde sıcaklıklar 3 ila 6 derece azalırken iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.