Çankaya'ya 4 yeni kapalı pazar alanı kazandırıldı

Çankaya Belediyesi, bir yandan 4 yeni kapalı pazar yeri yaparken diğer taraftan da mevcut pazar yerlerinin üstünün kapatılmasını sağladı. Başkan Taşdelen, “Sözlerimizi bir bir tutmaya devam ediyoruz." dedi.

Çankaya'ya 4 yeni kapalı pazar alanı kazandırıldı
Yayınlanma:

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, göreve geldiği tarihten itibaren Yaşamkent'e Mustafa Kemal Mahallesi, Cevizlidere ve Karapınar bölgelerine toplamda 4 yeni kapalı pazar yeri açtı. Aynı zamanda Keklikpınarı, Aşıkpaşa, Mürsel Uluç ve Huzur Pazar yerlerinin üzerlerini de kapatma çalışmalarını başlattı. Ayrıca kullanım ömrü dolan ve açık pazar yerleri olan Esat ve 100. Yıl pazar yerlerini modernize ederek kapalı pazar yerleri olarak yeniden hizmete açtı.

ec0277ea-1867-4ba7-9736-798534221921.jpeg

Başkan Taşdelen, yaptığı açıklamada, “Sözlerimizi bir bir tutmaya devam ediyoruz. Balgat Pazar’ının üstünün kapatılması ve çevre düzenlemesi inşaatımız hızla sürüyor. Balgat Pazarımızı çevre düzenlemesiyle birlikte, modern ve konforlu bir pazaryeri haline getiriyoruz” şeklinde konuştu. Balgat Pazarı'nın da üzerinin kapatılmasıyla, Çankaya Belediyesinin kapalı pazar yerleri listesine yeni bir ilave daha yapılacak.

7c1599a8-8743-4ebc-a198-933c976c9856.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.