Süper Lig'de pazar günü maçları nefes kesti: Antalyaspor ve Gaziantep galibiyeti hatırladı, Fenerbahçe 2 golle güldü

Süper Lig’in 10. haftasında oynanan üç karşılaşma futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı. Fenerbahçe, Antalyaspor ve Gaziantep FK rakipleri önünde 3 puana uzandı.

Süper Lig'de pazar günü maçları nefes kesti: Antalyaspor ve Gaziantep galibiyeti hatırladı, Fenerbahçe 2 golle güldü
Yayınlanma:

Saat 13.30'da başlayan ilk maçta Gaziantep FK, kendi sahasında Konyaspor’u 3-1 yenerek 7 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. Gaziantep’e galibiyeti getiren goller Ertuğrul, Lungoyi ve Sorescu'dan gelirken, bu sonuçla Gaziantep FK 9. maçında 9 puana ulaştı. Konyaspor ise mücadeleyi puansız tamamladı.

Antalya derbisinde, Antalyaspor geriye düştüğü maçta Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Ev sahibi Alanyaspor, ilk golü bulmasına rağmen Djenepo ve Gaich’in golleriyle üstünlüğü koruyamayarak 9 puanda kaldı. Bu galibiyetle Antalyaspor 3 maçlık galibiyet hasretine son vererek puanını 11’e çıkardı.

Günün son maçında Fenerbahçe, Bodrum FK karşısında sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe’nin gollerini En Nesyri ve Dzeko kaydederek takımlarına 3 puan kazandırdılar. Bu sonuçla Fenerbahçe 9. maçında 20 puana ulaşarak geçen haftaki puan kaybını unutturdu. Bodrum FK ise 10 maç sonunda 10 puanda kaldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.