Cumhurbaşkanı Erdoğan, 48 ilin adayı için son çalışmaları gerçekleştirdi

AK Parti, dün gerçekleştirmeyi planladığı ancak şehitlerin acısı nedeniyle ertelenen aday tanıtım toplantısını ay sonuna doğru düzenleyeceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 48 ilin adayı için son çalışmaları gerçekleştirdi
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Aday Tespit Komisyonu, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

AK Parti, 7 Ocak'ta 26 ilin belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından kalan 48 ilin adaylarını da en kısa sürede kamuoyuyla paylaşmayı planlıyor.

Türkiye Gazetesi Emrah Özcan'ın haberine göre, Ankara'da gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısında, ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmayacağı bildirildi. Parti, bu ay sonunda tüm adayların tanıtılacağı geniş çaplı bir program düzenlemeyi hedefliyor. Ayrıca, ilçe adaylarının tanıtımı için ayrı bir programın planlandığı ifade ediliyor. Seçim beyannamesinin de aday tanıtım programında açıklanabileceği belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günü AK Parti grup toplantısında bazı illerin adaylarını açıklayabileceği belirtiliyor. 48 ilin birçoğunun adaylarının netleştiği öğrenilirken listenin üzerinde son revizeler yapıldığı ve çalışmaların özellikle ilçe bazında yoğunlaştığı ifade ediliyor. İlçe adaylarının şubat ayında aşamalı olarak açıklanacağı belirtiliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.