Etimesgut 1 attı 3 aldı

Kırmızı Grup’ta ligde iddiası olmayan Etimesgut Belediyespor ile Tuzlaspor’un kapışmasından Başkent ekibi galip ayrıldı. Etimesgut Mehmet Fuat Gölbaşı'nın 87. dakikada attığı golle rakibini 1-0 yendi.

Etimesgut 1 attı 3 aldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Etimesgut Belediyespor ile Tuzlaspor arasındaki mücadele büyük çekişmeye sahne oldu. Zorlu mücadeleden Etimesgut Mehmet Fuat Gölbaşı'nın 87. dakikada attığı golle 1-0 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı. Bu sonucun ardından puanını 36'ya çıkaran başkent ekibi play-off gruplarına kalma yolunda umutlarını artırdı.

İLK YARIDAN GOL ÇIKMADI

Ligin 26. haftasında iki ekip Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Bilal Köseoğlu, Ünal Doğru, Emre Aslan hakem üçlüsü yönetti. Maçın ilk dakikalarında Tuzlaspor üzerinde baskı kuran Etimesgut Emre Öztürk ve Emrah Bozkurt’un ayağından çok net pozisyonlardan yararlanamadı. İki takımın karşılıklı atakları sonucu değiştirmeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI TEK GOL

İkinci yarıya 3 puan için çıkan Etimesgut rakibini kendi sahasına adeta hapsetti. Maçın ilerleyen dakikaları ile birlikte baskısını artıran Etimesgut’ta Emrah’ın sert şutu direkte patladı. Etimesgut rakibine yaptığı baskının sonucunu 87. dakikada aldı. Maçın 87. dakikasında Fuat Gölbaşı sağ kanattan yapılan ortayı düzgün vuruşla ağlara gönderdi. Etimesgut Belediyespor bu golle 1-0 öne geçti ve bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu. Etimesgut son haftalardaki çıkışını sürdürmüş oldu.

HEDEF PLAY-OFF

Etimesgut Belediyespor, bu sonuçla 36 puana yükselerek 10. sırada yer alırken Tuzlaspor ise 13. sırada kaldı. Play-off mücadelesini sürdüren Etimesgut Belediyespor, play-off hattıyla puan farkını 5'e düşürdü. Etimesgut 15 Mart Çarşamba günü 19 Mayıs Stadyumu'nda Ankaragücü'ne konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.