Kırşehirli girişimci kadınlar kırsal kalkınma için kolları sıvadı

Ahilik Felsefesi temelinde Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği öngörüleri kapsamında kurulan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri bir araya geldi.

Kırşehirli girişimci kadınlar kırsal kalkınma için kolları sıvadı
Yayınlanma:

Ahilik Felsefesi çerçevesinde, Ahi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Sincan Ahi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Asula Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Angora Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri olarak Ankara Kent Konseyi bünyesindeki kırsal kalkınma çalışma grubu toplantısında bir araya geldiler.

whatsapp-image-2023-06-02-at-20-03-10-1.jpeg

Toplantıda konuşan Ahi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Gülcan Şimşek Çavuş, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çavuş, “Ahilik Felsefesi temelinde Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği öngörüleri kapsamında kurduğumuz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri toplumsal yasamda bilinir ve görünür olma yolunda faaliyetlerine başladı. Yakın zamanda Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliğini de kuruyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-06-02-at-20-03-10.jpeg

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Toplantıda, kooperatifler olarak tek tek projelerinden bahseden Çavuş, “Kooperatiflerimizin bilinir ve görünür olması açısından faydalı ve verimli bir toplantı oldu. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.

whatsapp-image-2023-06-02-at-20-03-09-1.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.