Mezunlar kahvaltıda buluştu

Hasanoğlan mezunlarının artık eleneksel hale gelen kahvaltı buluşmaları sürüyor. Mezunların son buluşmasında hem hasret giderme vardı, hem de yıllar sonra birbirini gören arkadaşların heyecanı ve sevince görülmeye değerdi.

Mezunlar kahvaltıda buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER

EYÜP KARA

Hasanoğlan Mezunları Derneği (HMD) geleneksel hale gelen kahvaltılı tanışma ve kaynaşma toplantılarına devam ediyor. Mezunların son kahvaltılı buluşması oldukça renkli ve hareketli geçti. Başta Ankara’da yaşayan mezunlar olmak üzere çok sayıda mezun katıldı. Uzun zamandır birbirini görmeyen mezunlar kahvaltıda hem hasret giderdi hem de okul yıllarındaki anılarını birbirleriyle paylaştılar.

YENİ DERNEK BİNASI ALIYORUZ

Hasanoğlan Mezunları Derneği Başkanı aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşavirliği avukatlarından Erkan Keleş, kahvaltıya katılan mezunlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Yeni dernek binası alıyoruz. Bütün üyelerimize en iyi hizmeti vermek ve okulumuzdan mezun olan arkadaşlarımızı bir çatı altında toplamak istiyoruz. Sizlerden gelen destekle çok kısa zamanda yeni binamıza taşınacağız. Katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

ONLARIN YANINDAYIZ

Keleş konuşmasın şöyle sürdürdü, “Bizler Hasanoğlan mezunu olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettik. Güzel günlerimiz olduğu kadar kötü günlerimizde oldu. Okuldaki arkadaşlarımızla her zaman bir çatı altında toplanmak ve onlarla sohbet etmek bizim için büyük bir keyif. Arkadaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz, elimizden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki kahvaltıda daha çok arkadaşımız inşallah aramızda görmek bizi memnun edecektir” şeklinde konuştu.

AKGÜN, MOBİNG İÇİN YARDIMA HAZIRIZ

Hasanoğlan Atatürk Öğretmen Lisesi mezunu olan Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği Başkanı ve İsmail Akgün kahvaltıda Sorumlu Yazı İşlerimi Müdürümüz Eyüp Kara ile keyifli bir sohbet yaptı. Akgün, mobing hakkında kısa kısa bilgiler vererek insanların mobing hakkında yanlış bilgilere sahip olduğunu ve bu konuda yeterince okuyup araştırma yapmadığının altını çizdi. İsmail Akgün şunları söyledi, “İnsanlarımız korkmasın gidip haklarını arasınlar bizler her türlü yardım ve destek için onların yanındayız” şeklinde konuştu.

KEYİFLİ SOHBETLER

Hasanoğlan mezunlarının buluştuğu bu keyifli kahvaltı geç saatlere kadar sürdü. Birbirini uzun zamandır görmeyen mezunlar hem kahvaltı yaptılar hem de birbirleriyle hasret gidermenin keyfini yaşadılar. Yaşlısından gencine birçok mezun bu keyifli kahvaltıda buluşmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ve her zaman birlikte olmak için bu tür etkinliklerin düzenlenmesini istediklerini söylediler. Mezunlar Başkan Erkan Keleş ve yönetim kurulu üyelerine bu güzel organizasyon için teşekkür edip yeniden buluşmak üzere vedalaşarak dernek binasından ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.