Mustafa Erdoğan kimdir? Mustafa Erdoğan nereli, kaç yaşında? Mustafa Erdoğan ne iş yapıyor? Mustafa Erdoğan neden gündemde?

Mustafa Erdoğan kimdir? Mustafa Erdoğan nereli, kaç yaşında? Mustafa Erdoğan ne iş yapıyor? Mustafa Erdoğan neden gündemde?

Mustafa Erdoğan kimdir? Mustafa Erdoğan nereli, kaç yaşında? Mustafa Erdoğan ne iş yapıyor? Mustafa Erdoğan neden gündemde?
Yayınlanma:

Mustafa Erdoğan gündeme bomba gibi düştü. Son zamanlarda gündemde olan isimler arasında yer alan Mustafa Erdoğan'ın kim olduğu, nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Mustafa Erdoğan kimdir? Mustafa Erdoğan kaç yaşında, nereli? Mustafa Erdoğan ne iş yapıyor? Mustafa Erdoğan neden gündemde?

MUSTAFA ERDOĞAN KİMDİR?

Mustafa Erdoğan, 1965, Hakkari'de dünyaya geldi. Anadolu Ateşi adlı dans grubunun genel sanat yönetmeni olan Mustafa Erdoğan, Hakkârili olup Kürt Pinyanişi aşiretine mensuptur. Mustafa Erdoğan, Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü'nde ve Gazi Üniversitesi'nde kamu yönetimi eğitimi almıştır. Yılmaz Erdoğan'ın abisidir.

Mustafa Erdoğan, üniversite yıllarında ve öncesinde halk danslarıyla yakından ilgilenmiş ve çalıştığı topluluklarla birlikte yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen festival ve yarışmalarda birçok ödül almıştır.

Gülben Ergen ile 5 Eylül 2004'te evlenmiş ve çift, 18 Ocak 2007 günü Atlas adında bir erkek çocuğuna sahip olmuştur. Ardından 2009 yılında da çiftin ikiz bebekleri dünyaya gelmiştir. Çift, 12 Nisan 2012 tarihinde anlaşmalı olarak boşanmıştır.

Gazetecilik çalışmaları

Çağdaş Gazeteciler Derneği - Genel Sekreter Yardımcısı

Özgür Gündem Gazetesi - Ankara Temsilcisi

Söz Dergisi - Ankara Temsilcisi

Turkish Daily News Gazetesi - Siyasi parti muhabirliği, serbest gezi yazarlığı

MUSTAFA ERDOĞAN VE GÜLBEN ERGEN NEDEN GÜNDEMDE?

Mustafa Erdoğan ve Gülben Ergen, Türk müzik sektöründe tanınan iki isimdir. Mustafa Erdoğan, müzisyen ve şarkıcıdır. Gülben Ergen ise bir şarkıcı, oyuncu ve televizyon sunucusudur.

Mustafa Erdoğan ve Gülben Ergen, 2004 yılında evlenmişlerdir. Evlilikleri 2010 yılında sona ermiştir. Bu dönemde çift, müzikal projelerde birlikte çalışmış ve birkaç düet gerçekleştirmiştir.

Gülben Ergen, Türk pop müziği sahnesinde başarılı bir kariyere sahiptir. 1990'lı yıllardan bu yana müzik çalışmaları yapmaktadır ve birçok hit şarkıya imza atmıştır. Aynı zamanda televizyon dizilerinde oyunculuk yapmış ve televizyon programlarında sunuculuk yapmıştır.

Mustafa Erdoğan ise daha çok Türk Halk Müziği ve arabesk tarzında çalışmalar yapmıştır. Kendine özgü yorumu ve şarkılarıyla dinleyicilerin ilgisini çekmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.